Home » Nyheter » Hvor du kan finne din nye seng

Hvor du kan finne din nye seng

Sliter du med å sove godt? Er det et problem du har fått nylig, eller er det langvarig. For om det er sistnevnte så bør du oppsøke hjelp. Det å sove dårlig over en lenger periode kan være veldig skadelig for deg, og noe du absolutt bør få hjelp for. Det kan være at du sliter med noe mentalt eller fysisk. Forhåpentligvis er det ikke så alvorlig, men det er noe man i det minste bør få kontrollert.

Og man kan jo alltids håpe at du egentlig bare behøver en ny seng, en seng som kan gi deg nymotens teknologi for søvn. Da er det mer sannsynlig at du vil sove godt. Om det er noe som kan være en mulighet bør du absolutt ta en titt på Bedrenaetter.no, en veldig god butikk for senger som egentlig har alt du noen gang skulle behøve. Det høres kanskje ut som vi hyper den opp litt for mye, men du kommer til å se hva vi mener med en gang. Den har for eksempel noe av det beste utvalget av kontinentalsenger på markedet. Og da er det ikke bare at det er høy kvalitet, de har svært vennlige priser i tillegg.

Noe annet som er verdt å nevne er også det at Bedre Nætter lager sengene de selger selv. Det at man på en måte er i direkte kontakt med produsenten er bra, for da kan man få svar på produksjonsprosess og visse valg som har blitt gjort. Det er lettere å klage også, om det skulle være nødvendig!

Kontinentalsenger i forskjellige størrelser

Om det er sånn at du har bestemt deg for å kjøpe en kontinentalseng er det visse ting man bør tenke over på forhånd. Først og fremst er det kanskje det at størrelsen du vil ha ikke passer i rommet. Det kan være for stor seng eller for liten seng. Man vil for eksempel ikke at sengen skal «drukne» i rommet, og se ekstremt liten ut. Og samtidig vil man ikke at sengen skal dominere rommet til den grad at man ikke kan gå fritt rundt.

Den gode nyheten er da at Bedre Nætter har flere forskjellige størrelser. Den minste størrelsen for kontinentalsenger er 140×200, noe som er ganske smalt. Selve lengden er god, men for to personer blir det smalt. Den største de har er på 210×210. Da begynner man å snakke veldig stort. Da må man nødvendigvis ha et rom som kan passe for den. Du bør også være påpasselig med design og farge, slik at sengen passer inn med resten av rommet sånn sett.

Det viktige er at du har all informasjon du trenger på siden, og det er på mange måter opp til deg å velge det som passer deg best. Du har også stor variasjon når det kommer til prisene, og det er som sagt en høy kvalitet på alle sengene de selger, uansett pris. Dog er det en grunn til at en dyr seng er dyr, men det handler om å ha råd!